Esittely

Olen helsinkiläinen kirjoittaja, journalisti, yrittäjä ja opettaja

Työskentelin 15 vuotta aikakauslehtitalossa editoimassa, tuottamassa sisältöjä ja johtamassa toimitusta, kunnes lähdin vapaaksi toimittajaksi. Nyt voin keskittyä siihen, mitä rakastan: kirjoittamiseen.

Minun historiani

Kouluttauduin Oulun yliopistossa äidinkielen opettajaksi, mutta muutin Helsinkiin ja aloin työskennellä sanoma- ja aikakauslehdissä. Olen ollut töissä muun muassa Helsingin Sanomissa, Kodin Kuvalehdessä, Gloriassa ja Glorian Kodissa. Kun olin Glorian Koti -sisustuslehdessä toimituspäällikkönä (2011—2015), kävin työni ohella sisustussuunnittelukoulun. Nyt työskentelen yrittäjänä omassa yrityksessäni Month of Honey Oy. Journalismin lisäksi teen sisältöjä yrityksille.

Minun valttini

Kokemus. Minulla on runsaasti kokemusta erilaisista tyylilajeista, samoin hyvinkin erilaisten yleisöjen puhuttelemisesta. Olen kirjoittanut ja editoinut kaikkea Helsingin Sanomien nekrologeista Reginan novelleihin ja Meidän Perheen taapero matkustaa -juttuihin. Olen tehnyt murhauutisia ja meikkipalstoja. Olen ollut mukana lukuisissa lehtiuudistuksissa ja uusien juttukonseptien suunnittelussa.

Tätä tarjoan!

Kirjoitan melkein mitä vain, mutta omimmillani olen esimerkiksi pitkissä henkilöhaastatteluissa, featuressa ja asumiseen ja sisustamiseen liittyvien artikkeleiden tekemisessä — kirjoittamisen lisäksi stailaan kuvia. Koska olin 15 vuotta ostamassa toimittajilta, haluan nyt olla jutun tilaajalle sellainen free-toimittaja, jollaiselta itse mieluiten ostin juttuja: pätevä, luonteva ja aina aikatauluissa pysyvä.